Slitmaster of hitmaster?

Slitmaster 85 frietsnijmachine

Onlangs introduceerden we een nieuw model van onze professionele frietsnijder – de Slitmaster 85. We zijn verheugd om te melden dat deze introductie met ontzettend veel enthousiasme is ontvangen door onze klanten, waardoor de eerste productserie al helemaal is uitverkocht. De vele positieve berichten die we hebben mogen ontvangen, maken ons erg blij en zeker ook een beetje trots. Uiteraard blijven we niet stilzitten, en zijn we al begonnen met de productie van een nieuwe serie Slitmaster 85’s. Het is momenteel al mogelijk om deze nieuwe serie te bestellen.

De Slitmaster 85 kenmerkt zich door de unieke vorm van de rotor, wat ervoor zorgt dat de snijmachine altijd de langst mogelijke friet snijdt. Wel zo lekker! Iets wat niet lang is, is de tijd die het kost om de mesrolset van de machine te vervangen. Door het nieuwe ‘quick-release’ systeem duurt dit proces minder dan één minuut! Verder kenmerkt de machine zich ook in haar veelzijdigheid. Doordat de rotatiesnelheid van de messen kan worden aangepast, is het mogelijk om zowel geschilde als ongeschilde aardappelen te gebruiken. Zo kun je als ondernemer kiezen voor mooie goudgele frieten, maar ook ambachtelijke friet met nog een knapperig stukje schil.

Benieuwd naar alle nieuwe voordelen? Bekijk onze Slitmaster 85 productpagina voor alle details of neem contact met ons op!