Fruit Logistica 2022 is in aantocht!

Logo Fruit Logistica 2022

Over een aantal weken is het weer zover, de Fruit Logistica in Berlijn. Het heeft even geduurd maar wat zijn we enthousiast dat we elkaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten en spreken op de beurs!

We delen graag onze laatste innovaties met jullie, en we zijn ook ontzettend benieuwd naar de ontwikkelingen die jullie de afgelopen tijd hebben ingezet.

Nieuwe ontwikkelingen

Vanaf dit jaar zullen wij aanwezig zijn met een kleinere stand op een net iets andere locatie. We hebben deze keuze gemaakt omdat we door technieken als virtual reality de ruimte kunnen beperken en toch machines (o.a. virtueel) aan jullie kunnen tonen. Daarnaast geven we de voorkeur aan een persoonlijk gesprek en hebben we een lijst aan referenties klaarliggen waar we jullie onze machines in productie kunnen laten ervaren. En zeg nou zelf, iedereen bekijkt een machine toch liever in productie, waar ze voor bedoeld zijn, dan op een schone beursstand?

Dus voor een lekker kopje koffie en een goed gesprek, een kijkje rond een aantal van onze innovaties of voor een complete virtual reality ervaring, kun je ons dit jaar vinden in Hal 3.1, Stand D-02.

Ons bezoeken op de FL2022?

Mocht je nog geen kaartje hebben, maar ons toch willen spreken? Stuur dan een mailtje naar info@marcelissen.nl vóór 25 maart, en we sturen je graag een ticket toe! Tot snel!